Monday, October 18, 2010

Saya suka kucing!!

From previous post lg da tau yang saya ni mmg pantang tgk kucing. Mesti nak pegang, gomol2!! Hehee...


Alkisahnye, kat bilik guru tu ade la sekkor kucing da beranak. Ade 4 ekor semua anknye. Entah mcm mane, hari ni langsung tak nmpk maknye. Ade ank2nye 4 ekor berkeliaran satu bilik guru. (Bau bilik guru tu perrrghhhh.....wangi sekali!! Tunggu masa jer budak2 tu berak. Da berak esk sape nak jawab. Ohhh...tidak!!!) Yang 2 ekor da gomol2 stokin Cikgu Abu. (Entah ape yg direbutkan, bau sedap ke stokin tuh?) Yang sekor terlebih aktif. Dok lari2 kejar kaki org. Mane2 kaki yang dia nampak semua dikejarnye. Yang sekor lg duduk jer, mcm da tak berdaya. Sian...

Dah nk dekat waktu balik, tgk mak dia msh takde. Sian plak tgk kucing ni. Saya pun mengambil inisiatif mencari straw dan air. Nak bg air kat kucing2 tu. (ank2 kucing ni tak reti minum sendri so kena tlg suapkan). Alhamdulillah sekor2 nak minum air. Mcm lega giler je dorg dapat minum air. (Tapi yg sekor hyperaktif tu tak reti dok diam, susah nak bg minum) Lepas da bagi minum sampai puas, inilah hasilnya....

-
-
-
-
-
-
-
-

Tido berdiri...
Oh...sy sudah ngantuk.
Adakah sebab dia keletihan? 


Ni video lepas bg minum... die da mula main2 skit...

video


2 ekor ats meja, 2 ekr bwh meja... Yang hyperaktif tu malu2 plak nak tunjukkan keaktifannya... Hihi...


Yang ni plak video si hyper tgh main kat.......kain sy. Dok main nyorok2 plak kat kain org. Die ade feet fetish... (love for feet...Hahaha!!)

video

Esok leh main2 lg dgn budak 4 ekor tu. Hopefully tonight they'll be safe...

3 comments:

  1. Sek aku pon byk kucing.. tp samada cikgu2 amik bwk blik, @ kene buang.... huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  2. kucing2 ni da t'buang, nak kene buang lg takde sape yg sanggup... huhu.

    ReplyDelete
  3. ko la kne bwk balik shai oiii... hahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...